Anak jalan berjengket

Anak saya bulan 8 tahun umur genap 3 tahun. Tapi dia selalu jalan berjengket, kalau naik tangga ok je,naik mcm biasa, tak berjengket.. kalau saya tegur jangan jalan macam tu, pandai dia jalan mcm biasa,tapi tak lama lepas tu dia berjengket balik.. normal ke kalau mcmtu??? Tolong jawab kerisauan saya ni..#seriusnanya #ingintahu #tolongbagijawapan

2 Các câu trả lời

tak pasti plak..tapi sya ada je ank sepupu..dri kecik jalan berjengket..skrg dh besr pon msih jalan mcm tu..tpi kurg sikit..but still nmpk jengket2 tu😁😁

better tny doktor..patutnya umur cmtu jalan mcm biasa bukan jengket