Pukul anak

Anak saya berumur 2 tahun 2 bulan. Kadang kala saya tak dapat mengawal marah dan terpukul tangan dia(jentik tangan)apabila dia membuat salah. Cth:anak membuang/campak makanan dilantai. Saya rasa bersalah kerana pukul dia.tapi dalam masa yang sama tak tahu nak buat apa supaya dia tak ulangi lagi pekara itu. Adakah saya tidak patut pkul tangan dia?boleh atau tidak kita pukul anak yang berumur seperti anak saya? #ibukebingungan

1 Trả lời

bgtulah sis smua ibu pun mcm tu tapi bila org lain yg pukul ank kita ,kita marah kn

4y trước

hihi.. betul lah tu puan 😅