Bayi 30 hari tidur 4 jam baru menyusu apakah itu normal?

Anak saya begitu, kadang bangun minum susu sikit saja dan tidur lagi

4 Các câu trả lời

baby saya 13 hari pun kalau tidur malam kadang sampai 3 jam lebih baru bangun nak susu 😅 tapi siang dia kuat nyusu, berat pun naik cantik jadi tak risau.

baby lepas baik kuning biakan dia tido sebab waktu tido adalah waktu untuk baby membesar..dia akan bangun sendiri bila dah lapar ikut demand dia

direct feed ke sis? ke fm? kalau direct feed mmg begitu sis, ikut permintaan dia bila dia nk ..

2t trước

ya direct feed. thank you info sis🤗

sama dgn anak sy lpas tdo 4 jam bru mintak susu

2t trước

normal sis