Bayi bergetar/menggigil ketika tidur

Anak saya baru masuk 4 bulan. Dalam pemerhatian saya, anak saya kadang menggigil badannya dalam 1-2 minit ketika tidur. Setelah saya tepuk panggil nama baru berhenti. Kenapa ye berlaku mcm tu? Nak kena bawak pergi klinik ke? Ia jadi tak kerap sgt pun, kadang kadang je. Tapi still risau lah. Ada mommies tahu tak sebab or punca kenapa jadi mcm tu? #advicepls #firs1stimemom #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

better puan bwk g klnik pakar kanak2 rujuk dgn pakar peads .. minta pandangn doc ttg ni...