Anak kurang menyusu

Hi, anak saya baru masuk 2bulan. sejak2 dia masuk 2 bulan ni, dia jadi kurg menyusu. kalau malam, dia akan tidur kadang sampai 5,6 jam dia tak bangun untuk susu. saya kejut pun dia tak nak. tutup je mulut dia. normal ke macam tu? apa perlu saya buat? saya risau kalau dia tak cukup air dalam badan.

1 Trả lời

kena kejut sis. bagi susu apa? kalau susu fm cuba tukar puting lain. kalau bagi susu bdn kena kerap offer dkt die.

1y trước

Anak saya pun sama. Perlu ke saya pump kalau anak saya xnak df? Sebab da bengkak kan..