Waktu tidur baby

Anak saya baru 3 bulan, dia dh x nk tidur siang. Kalau tidur pun 3/4 kali dalam 30-45 minit. Normal ke? Quick nap mcm tu bila dh 3 bulan? Mlm pun tidur pukul 10/11 mlm..

2 Các câu trả lời

baby bangun pukul brp? anak sy 3 bulan jgk tido pkul 9 mlm bgun pkul 7, kadang lajak smpai pkul 8. Memang pkul 9 sy tidokan dia smbil minum susu, lampu tutup. Kena train stiap hari mcm ni. Kalau time siang tu sy x tau la.. cuba buat aktiviti yang buat anak penat mcm tummy time, borak2.. pstu msti dia ngantuk. Try bedung tgn dgn kain nipis time tido siang. Kalau panas tak payah pakai baju

11mo trước

sama lh mcm anak sy...masuk 3 bln lain tido pun mcm nie..

baby 3 bulan siang kena tido dalam 4.5 - 5jam. malam at least 10jam

2mo trước

Tidur malam 10 jam tu perlu tak kejut baby untuk menyusu?