Susu formula dan susu badan

Anak saya 6 bulan dia tak nak minum susu formula. Tapi kalau susu ibu laju je minum even guna botol susu. Saya dah bagi 3 brand susu formula tapi semua tu dia reject. Boleh bagi cadangan susu apa yg sesuai untuk anak yg sedang menyusu ibu juga? Sebab sy nk pam hari2 memang tak sempat nk buat stok susu. #firstmom #pleasehelp #firstbaby #firsttimemom

2 Các câu trả lời

S26: yg biasa atau yg gold pun okay. Enfalac Gentlease. Similac TC

6mo trước

okay. thank you mommy.

cuba susu formula NAN atau S26

6mo trước

kalau nk dapatkan sample trial pack kt mana ya? risau juga nanti kalau dah beli banyak2 dia alahan @ reject susu