tak nak susu formula

Anak saya 5 bulann...takde alahan pada susu formula....tapi bila bagi minum susu dia buang² dia keluar kan dari mulut...nak kata puting xsesuai dia okay je isapp...dah 7 jenis susu saya cubaa....ada tak yg mengalami macam saya??

2 Các câu trả lời

3 org ank sya masa dalam pantang saya dah ajar susu formula sebab bekerja.2 minggu bsalin je terus bagi diaorg minum ok je.ni ank yg ke 4 sebab saya dah tak bkerja so ingat nak full bf smp 2 tahun.baru2 ni susu drop maybe penat so sya kurang mkn jadi susu kurang.sya try bagi susu formula dia tak nak isap2 sikit pas tu dia tolak2.sebab dah 2 bulan usia dia skrg..dia dah kesedapan dgn tek ibunya kot tu yg tak nak susu botol.😁

baby saya pun sama sis