Texture poop baby

Anak saya 4 bulan lebih.. Berat 7kg.. Fully BF.. Normal ke ada texture yg mcm saya petakkn dlm gmbr tu?? Sbb baby meneran waktu nak berak.. Saya ada baca,texture mcm tu bila baby dh start mkn.. Tp, anak saya x start lg mkn..

Texture poop baby
3 Các câu trả lời

Anak saya pun sama mcm ni jgk najisnya, hritu jmpe pakar tanya, die kata normal najis mcm ni, now die bru je msuk 5 bulan, berak pn sehari sekali

Tu normal sebab bby sye pun 4m berat 7,4kg berak sehari sekali. Tapi kadang macam tu. Kadang kuning. Suka hati dia je 🤣

but mostly berair kan..so its normal.