Baby kurang tido malam

Anak saya 2 bulan lebih... Tapi malam mulai pukul 10-6 pagi dia tak tido.. dia berjaga mata.. kenapa ya? Gangguan ke.. ada tak yang macam ni juga ?

4 Các câu trả lời

sis ank sya pun mcm sis..hrini genap umur 2 bulan...3 hri lps ank sya meragam berjaga mlm smpai 7 pgi mcm ank sis..mcm2 cara pujuk baby...sbb baby mngis x berenti..tido pun mngis..semalam saya bawa anak ke perubatan islam..Dan dh beransur pulih.. tpi sis tgok keadaan byi dulu..pmpers dh pnuh ke/lapar/kembung/nak bedung/atau beralih bulan...if semua tk jalan asik mengis..then boleh Cuba berubat..hope mmbntu sis

siang dgn petang ajak dia main..berbual ..Mcm pukul 7 hingga 10tu try bagi dia main..nanti pukul 10 masuk tidur dia dh penat main ,malam mesti dia tidur.mcm baby saya ni saya ajar dia dari 1 month tidur tilam and pukul 12 masuk tidur ,before 12 main dengan dia ajak dia berbual.

sebaya anak sy.. takde pulak mcm tu.. anak sy malam lena gap df pun 5 jam.. tp kalau siang pun dia biasa jage 7-8. lepas tu tido.. then 10 mandi.. dlm jam 12 tido sampai ptg…

2y trước

anak sy alhamdullilah ok je dr nb xde berjage menanges.. tido je… mmg syok sy pun tido cukup.. tp sakit jugak breast bile malam susu penuh. sy pulak mmg xde buat stock susu. tak rajin nk bangun marmet…

siang baby tido x?