Tahi mata banyak

Hai ibu2 semua saya nak tanya. Anak saya 1 bulan 11 hari...time tido bangun pagi, ada tahi mata,banyak plk tu...adakah normal.risau plk tapi nmpk dalam mata ok je..xde merah2...x penh ank sebelum2 mcm ni..yg ni lain plk risau saya

Tahi mata banyak
5 Các câu trả lời

Sy haritu pun baby jd mcm ni. Kesian die nk bukak mata pun susah. Lepastu sy amek cotton bud basahkan sikit dgn susu badan, lap kt taik mata tu. Buat selalu, lama2 hilang

Ambil kapas basahkn sedikit dgn air suam then bersihkan dgn kapas. sekali bersihkn kapas buang guna kapas baru. jgn guna kapas yg sama berulang sbb kuman.

kalau tak merah, doktor kata normal, cumanya klau ke KK doc akan swab taik mata tu htr kat makmal, cek takut ada apa2

titik susu badan kt mata baby tu sikit

lap kan tahi matanya tu