Wangi dan lembut untuk kulit bayi

Anak pun suka pakai sabun ni. 🥰 2 in 1 boleh pakai utk shampoo dan sebagai sabun badan. Harga berpatutan.

6 Các câu trả lời

Saya pun beli yang ni.. Biar pun baby belum keluar lagi tapi saya suka yang ni wangi sedap je bau dia.. Sebab adik saya yang bongsu pakai yang ni

Anak dah nak 2tahun still pakai ni 🥹 Nak survey brand lain, tapi banyak saingan hahaha. 🤣

11mo trước

Hehe ya betul mommy. Walau dah tahap toddler anak tu masih pakai sabun ni.

Dri lahir hingga skrg ank pkai yg drypers ni... Skrg 2y++

Bagus sgt nie,.. X tumbuh ruam... Bau pun sedap..

sy pun pakai yg ni , wangi bau dy

👍