Flat Head Sebelah kanan. Ibu2 yg ada pengalaman tlong share apa patut buat

Anak flat head sebelah kanan, rsanya sbb posisi masa mnyusu, slalu mnyusu breast kiri. Dri dlu asal nk bgi sebelah kanan dia mmg x mau so sy biasakn mnyusu breast kiri smpai breast knan susu mcm hampir tiada. Sy x aware pula benda ni blh mnyebabkn flat head. Anak x lma lg masuk 5 bulan. Sy baru prasan kpala ank mcm tu. Masih ada harapan lg x utk bentuk kepala bulat cantik? Ibu2 yg ada pnglaman pls help & share your experience..

2 Các câu trả lời

haritu baby sy pun macamtu. tp bukan sebab menyusu lah. sebab cara dia tidur. apa yg sy buat, sy biarkan baby tidur tanpa bantal. dan memula tu kena alihkan sikit kepala dia jgn bg tidur arah kepala yg leper tu. lama lama dia okay.

Baby dh besar jadi dy pye bentuk kepala ty dah keras.. Take time skit

2mo trước

Alright tq sis