Anak kedua keluar awal or sama dengan anak 1st?

Anak first saya keluar 40wk+.. skrg dah 37wk hari² pujuk adik suruh keluar awal 😭 biasa anak ni keluar semua timing lebih kurang ke mcm mna

3 Các câu trả lời

Anak first lebih kurang sis juga.. Anak kedua 38w2d dah bersalin.. Tapi masa anak kedua tu paling aktif berjalan dan berlari naik/turun tangga tingkat 5 cam xde apa.. 🤭 Sekarang menanti anak ke3, sedang menunggu tanda... Perut mengeras tu kdg ada, tapi x kerap lagi.. 37w5d..Semoga dipermudahkan persalinan kita semua, Aamiin

2y trước

Insha'Allah, Aamiin.. Terima kasih kembali

Tak semesti mommy. Based on experience kakak saya lebih kurang tu ya tapi nak kata timing sama tu takda juga

2y trước

kira ikut baby jugak la nampaknya ni

anak saya 1sy keluar 39w. ank ke2 overdue 41w. ank ke3 38w. lain2 semuanya sis 🤣🤣

2y trước

ya lain2. org kata kalau lmbt baby syok sgt dok dlm perut. hbs yg keluar awal tu boring agaknya dlm perut mak dia . apa2 pun semoga dipermudahkan ya sis urusan bersalin nnt ya