Pregnancy kedua

Anak first 1 tahun 2 bulan & baru pregnant anak kedua 4w… saya nak tnya, ideal tak umur anak pertama belum masuk 2 tahun dpt adik?

2 Các câu trả lời

ikut mommy. if mommy rasa ok, then ok je. kalau x ok, xboleh buat ape dah pon, sbb dah pregnant kan. tpi mommy struggle sikit la nnti, if ade alahan, dgn ade anak yg tgh membesarkan. tu je. yg penting jgn stress.

2y trước

Mix feeling sbnarnya, happy nervous sbb anak tgh membesar. Tambah plak PJJ ngan husband. Tapi dah nama rezeki Allah kan, guna protection pun lekat 🙈

InshaAllah boleh dh tu.