hi ade mommy yg over supply susu tak kt sini

anak da nk masuk 3 bulan breast ni tiap dua jam rase sakit hari2 jugak pump smpai dah penuh peti ais try jugak bg direct n cuba xnk pump tapi tak boleh sbb baby xminum byk .. mybe sbb bru 3 bulan . cuma takot pump susu byk2 takot rosak dah tak elok kne buang ?

2 Các câu trả lời

Sy pun mcm tu dlu..rajin pump tp msh bnyk supply..baby msh mau minum susu btol masa tu..tp bila sy dah jarang bagi susu btol, skg masuk 6 bln dah, dia ssh mau terima balik susu botol..mnyesal sbb cuba brhentikan dlu..skg kena biasakan balik pula😅

4y trước

tulaa masalahnye over supply 😴

Oversupply tu sekali pump dapat berapa?

4y trước

dua2 .. xpelaa da penuh sgt dlm peti ais tu