pegnen lagi

anak baru 8 bulan.. masih bf x campur susu fm.. and saya tengah pegnen..ade effect ape² x.. siapa mcm saya pregnant jarak dekat.. ?

5 Các câu trả lời

Saya pernah mengandung anak jarak dekat. Anak sulung dan kedua memang jarak dekat. Anak saya 5 bulan dan masih menyusu badan tak campur apa2 susu. Dan mengandung lagi. Saya rasa penat, letih. Untuk saya bertenaga dan susu badan tetap banyak untuk bayi sulong saya dan juga kandungan pun sihat saya ambil vitamin Shaklee set hamil dan set menyusu untuk kami bertiga.

4y trước

vitamin shaklee yg mane sis..boleh share?

Anak sy jarak 2 tahun tp mase ngndungkan anak no 2, anak no 1 sy masih bf.. Doc sy kate xape kalau ngndung tp masih bf anak janji awak punya perut xrasa sakit mcm sengugut.. Kalau sakit tu yg bahaya untuk bby dlm perut..

4y trước

kan sis.. mental yg penting kena kuat..huhuhu.. fizikal mmg penat dah 😅

Sme la... Baby sy baru 10bln, n tbe2 positive upt.. My docter said, blh jer breastfeed kn baby as long as xder bleeding, bdn okey, smua ok.. Its okey.. Blh truskn breastfeed

4y trước

ok sis.. saya still bf anak.. sebab x sangke dah lekat awal mcm ni

Xde effect sis. Baca dkt post dr imelda

4y trước

ok thanks.. saya bace nanti k

tlong beri pendapat