Hamil Lagi

anak baru 5 bulan . saya merancang guna pil noriday selama 4 bulan . bulan ke 5 saya tuka depo injection . hairan sebab bulan lepas tarikh period 6/4 tapi bulan 5 ni lewat seminggu so saya risaulah and suruh suami belikan pregnanttest . lepastu saya buat upt test and alhasilnya pekat sangat 2 line tuu 😂 alahai sampai begetar tubuh badan saya sebab terkejut . yela anak baru 5 bulan dah preggy lagi . kat sini ade ke ibu" lain mengalami sama macam saya ? baby depo ❤

Hamil Lagi
1 Trả lời

😭 ank saye pun bru 5bulan saye cucuk depo & pkai kondom tapi naik 2line ✨ Welcome to the Group baby 2024 ✨ Group ni saye baru buat harini ahli memang tak ramai , boleh stay dlu dan same² share link untuk memeriahkn lagi group 😍 Group ini bertujuan mngumpulkan ibu² yang duedate 2024 bagi mengongsi kisah pregnancy masing2 dan saling membantu ibu² yang lain https://chat.whatsapp.com/LW1PSZkVvYUG86wBzsuFRU