Anak 2 tahun tidur tak lena sebab gatal badan

Anak 2 tahun tidur tak lena sebab gatal badan.. punca gatal tak tau.. siang tidur lena ja takde pulak gatal²..bila tidur malam anak mestia akan bangun meragam sebab gatal badan... Sapu bedak dan losyen macam² pun sama.. Anyone ada suggest or experienced situasi macam ni tak?#SeriusTanya #ingintahu #bantujawab

Anak 2 tahun tidur tak lena sebab gatal badan
4 Các câu trả lời

cube try perubatan cara islam,sebab puan kata bila malam anak meragam gatal ² kan ,kalau siang takda pulak ...cuba la cara islam pula tkut ada yang tk kena ,kita cuma ikhtiar saja ,kesian kt anak nanti

personal experience, kalau eczema, malam2 mmg gatal. kalau time tidur tu tak pelik celik2 mata bdn berdarah

Dah tahu puncanya? sama dengan masalah anak saya.. tak tahu kenapa

Dah bawak pergi klinik? Kalau belum bawak pergi klinik dulu.