Berat badan bayi

Anak 2 bulan.Menyusu 2jam 3onz setiap kali.Tp berat 4.3kg,nurse kata dah hampir garisan kuning perlu naik berat next month.Apa tindakan perlu saya ambil?

2 Các câu trả lời

Fm ke? Saya xtau la. Sbb Anak bg lactogen Tapi smgu je perut Dia tahan.. Then tukar dugro soy tak Jalan, tukar dugro biasa pulak. Lahir 2.92kg,Masa sebulan 5.1kg. Now 2 bulan 6.4kg. Masih Dlm graph n BMI mencacak. Anak saya pun minum 3oz 2jam

2y trước

If then awak jaga pemakanan awk, bnykkan makan daging/ayam/sayur ikan yg protein n zat tgi. Kekacang pun Jgn lupa,bg susu bdan berlemak sikit. Stop junkfood fastfood. Insyaallah ikhtiar dlu cara ni. Apa2 smoga dipermudahkan n baby awak sihat

susu fm ke?sy ank 2 bln jgk 3 jam utk 3oz..alhamdulillah naik berat...kalu fm pkai susu ape?

2y trước

susu ibu..ibu pam setiap masa,anak reject puting..nipple confuses. hmm