Mood tidak menentu

Anak 1st sy dh 6tahun, dia tgh batuk yang agak kuat ,sbb sblum ni xpernah batuk mcmni. Dah bawa ke klinik masih belum reda.. malam tak blh tdo, asik dgr dia batuk..bila siang keje badan rasa xbest sbb xcukup tdo.. Skrg tgh pregnant yg ke 2, 16week.. Nk minta pendapat mommies yg pengalaman anak ramai mcmne korang handle perasaan masa anak tak sihat, dan diri sendiri pulak tgh fasa mcmni, badan xbest, breast sakit, perut makin besar dan kite bekrja.. Bila balik keje terasa sgt2 letih badan, lemau, rasa nk kuar rumah jln2 hilangkan stress tp lemau betul.. 🥴😭 please bagi sy kata2 semangat ,utk ceria selalu, risau terbawa pada anak nanti.. tak nakk macamtu... mase anak 1st dulu, ceria takde alahan, anak pun ceria,periang,peramah je.. #tolongbagisemangat

1 Trả lời

amek cuti seminggu dulu. jaga anak sampai elok dulu. sbb bile anak sakit automatic mak akan jadi penat sbb byk uruskan anak time mlm, and of course lah tdo pon x lena kan. so amek lah cuti duluu utk recover tenaga balik.