Korang mommies nk tnya, kalau batuk apa perlu buat, saya 7 month prgnnt, batuk2 xilang

Almost 3 month batuk2.. Pegi klinik n hospital smua da, buat test negatif.. Btuk xilang.. Kdg smpai sakit rusuk tepi tu. Ada tips tak.. #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

Haha awak sama dgn sy..batuk dr 9hb9 smpai ke hari ni x lega²..dh pegi mcm² klinik..kk..hospital..farmasi..mcm² ubat dh telan..x baik² smpai doc kata redha jela wak..nnt lpas bsalin baik kot..sy pn dh buat test tb..-ve je..skrg ni apa sy buat sy less sugar..skli je shari air manis..no ice..nmpk la kurg sikittt...