JAMU APA YG SESUAI ?

Hi alls, nak tanya JAMU apa yg sesuai selepas bersalin ya. Siapa pernah cuba brand The Jamu ke , Mustanir (Bonda Rozita) ke atau apa2 brand …

JAMU APA YG SESUAI ?
2 Các câu trả lời

Saya tak pakai jamu. Awak nak makan jamu untuk apa?

1y trước

takpe tak makan pun. dia nak makan respect dia. pilihan dia. sy pun mak mak suruh makan jamu kuatkan balik dalaman. org dlu dlu beranak ramai ramai makan jamu tapi yg organik, herba herba , rebusan air daun, zaman skrg dah moden jamu moden la. terpulang pada individu tu sendiri nak makan atau tidak.

kalau sy sis ,sy mnum Vasia collagen