Minggu ke berapa sepatut scan selepas tahu kehamilan

Allhamdulillah setelah setahun berehat dri keguguran tahun ni di sahkan hamil lagi..tpi dri masih trauma dari keguguran tahun lepas..takut kejadian sama...pada minggu ke berapa patut sy ke klinik untuk sahkan kehamilan?..kalau ikutkan dri tarikh period yg lepas sy telah hamil 6 minggu...perluke sy pergi ke klinik untuk scan?..takut kejadian sama taun lepas bila scan nmpk kantung je smpai la minggu ke 8 keguguran..😭😭😭

Minggu ke berapa sepatut scan selepas tahu kehamilan
6 Các câu trả lời

Macam saya 5weeks 5 days pergi scan alhamdulillah dah nampak kantung & jantung. Ikut pada badan masing2.. Semoga yang baik2 untuk kandungan kita semua..

saya g scan 5mgu x mnpak...NIE ni masuk 8 w bru nk g scan blik🥰harap kali NIE Dr rezeki Smpai bersalin...amin

6w+ dh boleh pergi scan. Usually dh blh nmpk kantung. 8w+ baru nmpk janin & hbeat. Moga ada rezeki buat sis

Jaga diri puan.. semoga ada sinar buat puan 💕

Dah 3 tu biasanya scan nmpak kantung dah tu sis

Saya pergi check 6w4d dah ada jantung dan fetus