1st pregnancy

Allahu. Baru 11weeks. Berjalan dah macam orang sarat dah dekat due. Mana taknyaa macam2 yg sakit. Pinggang sakit kaki sakit! Duduk pun bilaa bangun je sakit punggung. Lenguh kaki. Balik kerja termengah-mengah. 1st pregnancy mmg macam ni ke? ??

19 Các câu trả lời

Kdg tu cuma alahan je..Mcm sy juga,baru 11w tp rasa malas nak bergerak mcm perut Ni dah sarat sgt..Pdhal x nmpk ape pun lg..

5y trước

Bertabahlah..

Btol tu masa awl2 preggy. Tp 3bulan nnti dah ok lincah je nk masak kemas rumah. Awal2 tu sy nk tdo je badan lenguh2

5y trước

Mcm kenl je..

Bergantung sis...apa kta sis ambik vit yg sesuai utk ibu mgndung. Make sure sis bgtau n tnya dok sis dlu.

5y trước

Yg tu sy xsure..sis cri yg ibu mgandung blh mkn.

Sama sy... Sy baru 6w4d.. Mcm da sarat... Tgok org lain kdang ok je... 😆😂😂

5y trước

Kadang lain orang lain pembawakan. Saya 6weeks tengah layan alahan. Hehee

Sy awal2 pregnancy sma mcm sis. Suami pun ckp sy berjalan dh mcm penguin. 😂

5y trước

Betul laa. Saya pun perasan lately ni saya jalan slow dah macam penguin. Kaki sakit. Alahai. Hehe

sy 10w...dduk pun rse penat...kne baring je🤭

Saya baru 2bln... Rasa penat nak baring je kat rumah

depends pd bdn masing²... sy pon sakit² jgk dlu..

Me too! 😆

5y trước

Semoga kita terus kuat ok sis. Hehehee