Baby kuar awl dan pramatang

Alhmdullillah.. Sy dah selamat bersalin semalam krne pecah air ketuban..smpai hspital dah 5cm tp bby 35 week... Brt bby 3.35kg xsempat jupe pkar o&g kli ke 2 utk ambik trikh brsalin pksa.. Dia sndri yg nk kua.. Kalau la lhir 38 39 week brp agak2 brt bby sy.. Nsib la dia kuar awl..tp xdpt blik lgi sbb bby kne smbung ubt antibiotik dlu slma 3 ari... Xpe jnji selamat dan sihat je.. Sy doakan semua ibu2 n dpermudahkan persalinan nye nanti.. Amin...

1 Trả lời

Tahniah, dan selamat berpantang. 😊 Doakan saya selamat melahirkan jgk ya. Dan semoga baby yg dilahirkan sihat belaka.