21/12/22 BABY BOY

Alhmdulillah saya selamat melahirkan bby boy pada 21/12/22 secara normal jam 8:17 malam. 19 masuk wad serah diri hospital nk bagi induce sbb drh tggi..mlm slpas brsalin dokto kata bby kurang oksigen, saya ok lagi. Esok 22/12 pagi dokto sruh sign nk bby msuk icu sbb jangkitan kuman dlm paru2 mungkin bby ada trtelan najis sndri. Allahu ini la Kali pertama saya d uji rasa kasih syg seorang ibu . Saya bnyk2 brdoa supaya bby saya sihat sprti orglain. Saya tahu ini ujian yg Allah bgi. Alhamdulillah dkelikingi org yg baik2 yg mndoakan bby saya dan trimak kasih jugak untuk org kpg yg telah mmbuat solat hajat dan bacaan yaasin untk bby saya 🤲 trima kasih yg tak trhingga ❤

2 Các câu trả lời

Congrats awak! Amin aminnn.. saya doakan baby awak selamat dan sihat sahaja