Berkongsi cerita.

Alhamdulillah. Tadi scan baby sihat. Memang ikut lmp. 7w2d. Dah nampak kelip kelip jantung. Minggu depan nak buka buku pink. Hilang perasaan risau. Macam ni rupanya rasa mengandung biasa tanpa masalah. Anak pertama dengan kedua Allah tentukan cara lain. Anak ke 3 ni lain. Alhamdulillah pengalaman. Semoga kita semua selamat melahirkan anak yang sihat sempurna. Aaamiiin.

2 Các câu trả lời

Alhamdulillahhh, saya pun nanti scan 7w 2d,, risau juga sbb tkde alahan apa slain lapar & breast sakit, pulak tu bkerja, takut sgt baca kes mcm2. Tahniah puan

2y trước

Alhamdulillah. semoga dipermudahkan nanti. jaga diri , jaga makan ok. jangan buat kerja berat berat.

alhamdulillah tahniah ibu. semoga ibu dipermudahkan segala urusan 💕

2y trước

terima kasih. group sini pon banyak bagi kata semangat.