THIRD BABY

Alhamdulillah tadi 1st scan dgn doctor. Syukur baby pon sihat.. Dah 12w...setakat ni semua nya ok... Tapi saya ada alahan pemakanan yg sangat terganggu, pregnant kali ni... Anak 1st n 2nd,bab makan mmg xdek memilih, dari awal tahu pregnant sampai lah bersalin... Yg kali ni punya, betul2 berbeza dgn abg n Kakak nya... Kadang tu sampai fikir2 banyak kali, menu apa nak makan... Sbb kalau x kena dgn selera, terus x jamah langsung mknn tu... Tapi kalau lambat makan sikit, mula lah uwek2 kosong😅 ada ke mommies mcm saya jugak?

THIRD BABY
1 Trả lời

jarang orang pakai sticker putih ni .. hehe . kalau saya anak 1st takde alahan ,, anak 2nd ya Allah nak makan pun tak lalu .. makan je muntah .. lepas tu bau2 minyak tumisan semua tak boleh ... time gosok gigi pantang betul mesti uwek2 .. kalau makanan tu yang favourite pun jadi taknak makan n tak selera lansung

4d trước

Alhamdulillah rezeki no 3,dpt merasa sticker putih... Sesebelum ni, dua2 sticker hijau. Haah.. Mknn feveret pon, xleh telan skrg... Harap alahan yg ni, x berpanjangan... Hihihi