Sepatutnya due 4 April tp baby x sabar nk jumpa mama & abah nye awal seminggu.

Alhamdulillah sis dh Selamat bersalin pd 28 Mac bersamaan 6 RAMADAN.

8 Các câu trả lời

alhamdulillah..tahniah momy slmt bpntang..sy due 5/4 tp klau xde tnda2 lg 4hb kena admit dh sb gdm..mlm td pg hsptl sg buloh bby asyik mngeras je..cek jln bru 1cm..so blek dlu la..hihi sis bslin kt mna

2y trước

tu lah tah2 dh jmpa mlm td🤭

wah alhamdulillah tahniah.. sama due kita.. sy pun anytime je.. tanda tu ade da trun darah sikit.. tp x sakit and doc cek bukaan belum buka lg... tgh buat senaman cepatkan bukaan.. doakan sy..

Alhamdulillah mommy . saya due 30hb ni tapi baby taknak keluar lagi .. saya tumpang bahagia . congratulation mummy selamat berpantang 💕😍

2y trước

Xpe enjoy mkn2 dulu.. Ketupat rendang mkn siap2.. Nnt dh xleh mkn 🤭

Alhamdulillah🤲🏽.. Ya Allah, sy tumpang gembira Puan😍🥰 Bestnyaaa dah selamat melahirkan.. Selamat berpantang ya☺️

Aaa tahniahhh!! Anak pertama ke? Share laa mcm mna boleh bersalin awal?? Saya due lg 6 hari blum ad tanda

Alhamdulillah tahniahhhh mommy ❤️ saya due 4/4 masih belum ada tanda tanda lagi 🤣

2y trước

due kite some laaa.. hehe

alhamdulillah tahniah mommy. selamat berpantang, jaga diri, jaga baby 💕

2y trước

Tq mommy. Dh x jd club April.. Club Mac 🤭

sama 4/4/23 tp kua 1st Ramadan 23/3/23