Selamat bersalin 8/7/2022

Alhamdulillah setelah ulang alik ke KK dengan HB low & GDM akhirnya awal pagi tadi selamat melahirkan seorang bayi lelaki. Induce ubat 2 kali, induce belon sekali, bukaan sampai 5cm. Berperang 8 jam di labour room akhirnya penamat terpaksa ditolak ke dewan bedah bersalin secara czer. Segala penat lelah, ketakutan hilang bila dengar suara tangisan, tengok & pegang bayi sendiri. Baru lah tahu bukan mudah nak harungi perjalanan nak jadi seorang ibu. Semoga bakal-bakal ibu yang menanti hari melahirkan cahayamata dipermudahkan segala urusan & bagi pejuang garis 2 jangan putus asa. Semoga ada berita menggembirakan sikit masa lagi. #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Aamiin ya rabbal alamin utk doa mommy. Sungguh besar pengorbanan ibu. Tahniah ya mommy selamat melahirkan. Moga baby dan mommy sihat selalu

2y trước

💜

Alhamdulillah sis..Tahniah & selamat berpantang..dOakn saya & ibu² yg lain juga d prmudahkn urusan nanti ya..

2y trước

ya betul tu janji sihat selamat. aah seronok macam tak percaya pun ye dah ada baby 😀