BF Journey

Alhamdulillah.. Seronok sgt bila dapat menyusukan anak.. Dapat naikkan susu mengikut keperluan anak serta boleh buat stok lagi.. Pam susu pun santai sambil masak, layan anak.. Hasilnya pun semakin bertambah.. Tak perlu struggle lg bgn tgh mlm utk pam susu.. Tiada lg bengkak susu walaupun jarak pam jauh.. Mommies yg tgh struggle utk menyusukan anak jom saya bantu & mommies juga boleh tambah ilmu penyusuan & mengepam yg betul.. #sistemasiahmaharam #beratturunsusunaik

BF Journey
2 Các câu trả lời

cmne x nk bg over suplier..n sye bru hari ke 9 brpantang..stiap mlm n pagi baju akan lecun..

3y trước

Jom wasap aini https://www.wasap.my/60193624084/apps_susumeriah4921

alhamdulillah syukur