37 week 6 day

Alhamdulillah saya dah selamat lahirkan baby secara emergency czer pada semalam 21/5/24. Edd 5/6/24. Edd bulan june ramai dah bersalin ke? #firstmom #ingintahu

15 Các câu trả lời

edd sy 8/6 tp bby masih selesa dlm perut. cuma kerap kena brixton hicks tgh2 mlm.

4mo trước

tahniah ..Sya due 13/6 baby just kerap mengeras dah 2/3hari ni rasa nak membuang tapi sikit2 je..hari ni rasa nak terkencing tu makin kerap..harap baby kluar tak lebih due je..