alhamdulillaj

alhamdulillah mitten booties ni beli dri sbelum pregnant lg, xlame tu bru dpt tau pregnant. mase ni beli sbb sopi ade voucher rm5. so dpt la pling mhal dlm rm2 lebih je. dpt la berjimat.

alhamdulillaj
1 Trả lời

byknya beli. 😅 bkn ape, sbb sllu pkai mitten booties ni smpai anak umur sebulan je. lps tu doc x galakkan sgt dh pkai sbb baby kena belajar touch n sensory utk improve skill memegang dia dgn x pkai sarung tgn dah. booties xpe lagi tu pun mgkin smpai 3 4 bulan je. tak campur lg dgn org bg hadiah baju utk baby lg huhu. takpelah mummy, as long as u happy xpelah. 🥰🤭 cuma jgn terkejut nnt x pkai lama sgt pun huhu

2t trước

ye sbb ni anak 2 bru. alang2 murah n ade yg dpt free. mne tau nti ade rezeki baby lg blh simpan. satu lg, saya ni bukan sjenis rajin membasuh 😂 mgkin terperap 2,3 ari bru basuh 😅