Result positive! 🤍 6w3d. Patut ke puasa?

Alhamdulillah. Married in October 2022 & today, 13/4/2023 ada rezeki baru 😍 Ikut nasihat mama, untuk anak first jangan planning tapi tak sangka awal juga hahaha. Ingatkan lepas setahun hehe. Decided untuk test sebab tak pernah period lambat sampai 2 minggu & bangun masak sahur haritu rasa lesu sangat. Bau husband pun rasa nak muntah. Tapi kelmarin husband kita yang muntah dulu 😆 Apakah tandanya? kikiki. Sepanjang Ramadan ni saya puasa je macam biasa sebab belum tahu kan. After dapat result positive before sahur tadi, tertanya-tanya pula, patut ke puasa ya? Setiap hari memang akan sahur nasi & blend susu kurma untuk tahan sampai berbuka. Minta pendapat ya mommies 🥰

Result positive! 🤍 6w3d. Patut ke puasa?
4 Các câu trả lời

Tak perlu puasa jika ada tanda2 lesu lemah letih yg melampau

1y trước

okiee noted! thank you puan ♥️