Buka buku pink

Alhamdulillah harini settle buka buku pink. Srs i cakap ingatkan smpai separuh hari tunggu rupanya 2jam pun dah siap. So baby 2024 is coming 🤭 Semoga Allah permudahkan setiap langkah perjalanan 🌸 #firstbaby

4 Các câu trả lời

Kalau first buka buku nurse/dr akan check apa je ya.

11mo trước

Kalau sy pula dia scan then dia soal2 about sejarah sakit. Then dia ada juga check breast kita, sbb nak tngok ada ketulan ke tak. Lpstuh ambil darah untuk hiv and untuk tahu jenis golongan darah kita. Lpstuh nurse isi3 borang. Then bru consult dngn dr. Dr akan tnya balik ada morning sickness ke apa kee. Then bgi ubat.