36 weeks ..

Alhamdulillah hari ni masuk 36weeks sedar tk sedar sekejap je masa berlalu .. ada yg sama ke due 21/12 ? Tak sabar nk jumpa baby 🥰 semoga mumy2 yg tgh menunggu hari dipermudahkan urusan #firstbaby #firstmom

36 Các câu trả lời

hi saya 23/12 😂😂 Second baby pun ttp rasa teruja mcm first. Tapi agak resah juga la bila dah tau kontraction tu mcm mana rsa 😂😂😂

22/12 semoga ibu² due bulan 12 atau sebelumnya dipermudahkan segala urusan dan ibu,baby sihat Aminn #firstmom #firstbaby

Sy 22/12 kalau ikut kk. Kalau ikut swasta 20/12 ape pun kena serah diri 21/12 kalau tak rasa sakit sbb ada gdm on diet..

sy 28/12 🥰 first bby ,semoga d permudahkan segala urusan kita semua Amiinn... 🤲🏻🤲🏻

hai sis,sy 14.12.22..semoga dipermudahkan segala urusan kita semua bersalin tau. Aamiin 🤲

hai sis,sy 20/12 ....semoga dipermudhkn urusan kita semua,inshallah amin

sya 20/12 juga.. 😍. arap² baby kuar awal 2 miggu sbelum due. xsabar nk jupa baby..

same due kite...21 12...smge dipermudahkn ibu2 brsalin nt...exited sgt da nk jmpe bby

awak ade sakit pinggang tak masa 8 bulan nk bgun pon susah skit blkng?

20/12 🥰 tp sy pulak xnk bby cpt2 keluar sbb byk benda lagi tak settle 😂