Baby 12.12.23

Alhamdulillah, due 29.12.23 tapi dah bersalin 12.12.23 secara normal, pandai baby pilih tarikh. Hai kawan2 due december.. Semoga dipermudahkan urusan semua...😘

5 Các câu trả lời

alhamdulillah, tahniah sis & selamat berpantang. blh share mcm mana sis keluar tanda ke contraction shj? ada tips tak sis, sy dah 39w, tp masih takde apa2 tanda lg

10mo trước

Mungkin asbab sye mop lantai rumah, malam nye terus nak bersalin.. 😂

Due kita sama 29/12 tapi baby masih seronok dlam perut . Bukaan still takde lagi . Ada apa2 tips tak untuk cepat bukaan ?

Wahhh bestnya.. slmat brpantang awak.. hmm masi menanti waktu due 24/12 tnda da byk tpi baby seronok masi kat dlm perut 🥰

10mo trước

Terima kasih sis.. Semoga dipermudahkan urusan sis... 😊

alhamdulilllah..tahniah sis..saya pun due 29/12 belom ada tanda lagi..

10mo trước

sama2..amin🤲

Saya due 28/12 tapi dh selamat bersalin 8/12 emergency czer

10mo trước

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. 😊