Selamat melahirkan 🕊

Alhamdulillah 🤲🏻 Due 22/4 tapi baby kluar awal sehari 21/4 😊 Allah permudahkan bersalin anak pertama hanya 15minit dlm lb kluarlah seketul babyboy mommy ni . Doktor kata lmbat sikit bsalin sbab anak pertama lmbat bukaan tapi Alhmdulillah sy amalkan rutin harian zikir dn doa2 serta tips beranak jamumal ..

Selamat melahirkan 🕊
9 Các câu trả lời

alhamdulillah tahniah sis, selamat berpantang 🥰 kalau boleh sis share zikir2 harian dan doa yang sis amalkan tu boleh ke? 🥰

5mo trước

Terima kasih sis 💕 Saya amalkan selawat masyisiyah dan surah yunus sis 😊 zikir selalu allahuakhbar subhanallah astagfirullahalazim .. serta buat tip bukaan jalan jamumal

Alhamdulillah..tahniah sis 😍 doakan sy yee baby first ni nervous plak.. due hujung bln 7 ni..

alhamdulillah tahniah sis...selamat berpantang..doakn sy jugk due sy bulan 11

boleh share tips bersalin Dan doa2 sy pon akan bersalin ank pertama awal bln 7

5mo trước

ok tq mommy

Tahniah mommy . Doakan saya 6/7 ni ye tapi rasanya hujung bulan 6

alhamdulilah...mmg cepat sis....selamat berpantang

alhamdulilah tahniah .selamat berpantang puan

tahniah sis