38weeks2days selamat bersalin

Alhamdulillah dengan atas izin allah 10/7/2024 selamat bersalin normal vaccum ... Saya sarankan siape yg first time nak melahirkan anak jangan amik ubt tahan sakit kalau contraction saakit sangt ...sebb ubt tu buat jadi mengantuk gile yg teramat and nanti korng tk fokus untuk meneran ..

1 Trả lời

Sy bersalin bln june dh 2w..tp sy xde ambil sebarang ubat..smpai je hospitl wktu tu dh tgh mlm , ngantuk giler smpai sy tertido xsedar dh sakit contrction ..rasa mgntuk sgt cmpur dgn sejuk dlm LR…smpai Dr marah sbb sy xsmngat nk teran..sy fokus dgn tido je 😂 sejuk tu buat bdn mgigil n mgntuk