22 weeks - Baby kicking

Alhamdulillah baby makin active dalam perut dari 9am-6pm memang masa dia main bola kat dalam. Memang terasa dia bergerak menendang. Kalau orang tanya mcm mana nak rasa gerakkan tu. Perut anda dan instinct ada selalu betul. Rasa mcm perut berangin letup letup tapi bukan. Itu anak kita 😂 saya kerap kencing sebab dia active sangat. Alhamdulillah #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

so kalau rasa mcm angin letup2 tu sbnrnya baby tengah gerak lah eh? sbb dah 20w tapi masih tak dapat pergerakkan. kadang risau tapi fikir positive mungkin normal bg first pregnancy 😅

2y trước

hahaha yeke tkpelah asalkan kita tau dia ada pun dah alhamdulillah