its twins again !

alhamdulillah. ! allah beri sy kesempatan utk hamil lagi. kembar lagi ! mula2 mcm tak percaya betol ke kembar lagi.? alhamdulillah rezeki Allah beri. now anak kembar sy dh 4 tahun n dua2 lelaki. now pregnant 15 weeks twins. !no ivf just normal process ! alhamdulillah ! mommy kat sini ada dua kali dpt twins tak? dan semoga yg berkeingginan di perkenankan Allah. amin! sy sertakan pic. klo perasan yg beby lg sorg tu nmpk kaki dia je ??

its twins again !
63 Các câu trả lời

Wah..tahniah sis..rezeki Allah nak kasi kat awak sekeluarga..semoga dipermudahkan segala urusan tu nanti😊

4y trước

hehehe alhamdulillah . tq sis ! 😍😍

Waaa best nya... 2 kali pregnant dpt 4 baby... Mntak2 kali ni gegirl pulak... Dpt sepasang sorg😍

4y trước

alhamdulillah. kalini set twin girl pulak 😁😁

Woww... Tahniah.. Semoga tahun ini saya diberi kesempatan untuk pregnant jugak....

4y trước

insyallah amin ! 😘😘

Allhmdllh.. Tahniah.. Sy suami kembar, ank nk msuk 4 x de rzeki kami nk memiliki kembar

Wahhh..alhamdulillah..bestnya..xpnh lgi dpt twin..😁 kot ada rezeki lps ni nk jgk merasa..

5y trước

insyallah. semoga dipermudahkan utk sis ! Amin! 😍

Wahhh bestnya😍congrats sis😍doakan saya dapat kembar jgk macam sis😘

Sis ad keturunan kembar ke..bestnya..klu dpt kmbar pmpuan boleh ttp kilang..😂

5y trước

bestnye. nak gegurl pulak. haha amin amin belah sy tiada. belah suami ade . tp keturunn dlu dlu. jauh sgt. tp xthu leh dpt kt kitorang hehe 😅😅

Two sets of twins??? That's amazing 🥰🥰 you are truly blessed by God!

5y trước

yeahhh ! its a miracle ! thank you so much ! 🤗🤗

waa..bestnya kembar...teringin la..hehee..thaniah sis...😊😊

alhamdulillah twin again...yg first twin bsalin normal ke momy