Lama menyepi😂now timbul balik sbb....

Alhamdulillah 5tahun menunggu ,now rasa loyaa,penat, lapar semacam,lugaa..😂 harap kali ni tak teruk lah alahan.

7 Các câu trả lời

tahniah sis. sy pregnant alahan tak teruk sangat tapi kerap sangat migrain, tu yg paling tak tahan..yg ni pn beza 5 tahun ngn anak no 3, cepat letih, maybe sbb usia dh bertambah..hehe

happy for you! semoga dipermudahkan semuanya sampai hari kelahiran

5mo trước

terima kasih

congrats sis, welcome to the club sis 😄😄

alhamdulillah. tahniahh

5mo trước

terima kasih

tahniah sis 💐

5mo trước

Alhamdulillah, terima kasih

tahniah

5mo trước

terima kasih