Jangkaan bersalin 14/3/2023, tpi baby nak kluar awal 🤣

Alhamdulilah sya slamat bersalin normal baby boy berat 2.85kg usia kandungan 36 minggu anak sulong😘😘

18 Các câu trả lời

Alhamdulillah..tahniah sis..selamat berpantang..tips sis baby kluar awal ?

2y trước

bukaan cpt trus 8cm baby dah kluar.. sya mnum air selusuh je lepastu byk kan zikir doa nabi yunus

Wahh tahniah sis.. sy pun due 14/3 jugak. Blh share tanda2 nak beranak sis?

2y trước

perut kerap mngeras sakit blakang bdn, perut sakit mcm rasa sengugut.. pkul 8 air ktuban kluar sdikit demi sdikit.. pkul 2pagi trus pecah darah

alhamdulillah.. Tahniah sis.. saya due 12/3.. doakan saya pulak 😊

36minggu dikira premature ke tak ye ? Baby kene warded ke tak ?

2y trước

Sebab berat baby ok dan baby tak de mslh. so tak kira premature dan tak tahan ward lama

wahh …sy masih menanti hari😅 due sy 9/3…sis turun tanda ke?

36 minggu kene inject matang kan paru paru tak sebelum beranak?

2y trước

sya takda sis.. jantung baby normal tu yg dpt bsalin normal...klau jantung baby tak normal kena czer

due sye akhir bulan ni tp xde tnde2 ape2 pun tahniah

sis nak tnya masa scan terakhir ank berat berapa kg

2y trước

masa scan bulan 1 berat 1.9kg .. kluar 2.85kg