Dah 39w2d belum ada tanda nak bersalin.

Alahaii, jenuh tunggu turun tanda nak bersalin. Dah nak dekat due masih takde tanda. Dah la kebelakangan ni asyik nak buang air kecil je. And setiap kali rasa nak buang air kecil, kencing leaking pula dekat spender, nasib pakai panty. Ini pn tanda dah dekat nak bersalin ke momy?😂 #firstbaby #firsttimemom

1 Trả lời

kadang² ade je yg xturun tande...mcm sy ..mase tu nk jumpe tuk opoiment je...tp ttbe dye ngeras sikit²..dokter tnye npe sy ckp sakit sikit²..dokter trus suruh baring nk cek bukaan n mase tu 3cm trus refer o&g..heheh

1y trước

blum bru nk masuk 38 week..follow up untuk cek jantung je senanye...