luahan jer..

Akhirnye period gak..tk pe la blo0m rezeki.. Hope ade rezeki nnty.. Insyaallah..

31 Các câu trả lời

inshaaAllah. ada rezeki juga nanti puan.. teruskan berusaha ya puan.. semoga dipermudahkan puan..

Tak pe lepas period ni cuba lagi ok .. jgn putus asa .. inshaa allah ada rezeki

Insha'Allah ada rezeki sis tu. sabar dan be positive ya! Aameen ya rabb ♥️

Amin ya Rabb.. semoga dimurahkan rezeki sis & suami semurah-murahnya ♥️

Semoga ada rezeki awak jugak.. ☺️ doa bnyk ii yer.. and jgn give up..

Hanya membantu.. Try minum mamariam.. Semoga ada rezeki hendaknya amin

InsyaAllah tak lama lagi ada rezeki zuriat untuk sis

5y trước

Amin..doa² kn ye

semoga ada rzki dibulan mulia ni aamiin ya mujib ❤️

InsyaAllah... Semoga diberikan rezeki zuriat.. Aminn...

In shaa allah akan ade rzeki untuk kita semua 🤲😊