normal ke klau bediri lama"atau bjln ke

akan rasa lemas je..susah nak benapas..tecungap"jadi nya saya baru 8 bln lebih..kdng"nak bdiri lama"pun dah tak snggup trus cpt"duduk bru lega sikit#firstmom

5 Các câu trả lời

lg 5hari nk 8bulan ni pun sya rsa mcm tu sis..jln sikit pun mengah..bdiri lma2 sengal,dduk lma2 pun sengal..klau kt rumh tak kisah la..wlau sehari2 nk baring pun boleh.ni klau kt luar tpksa la mnahan rasa nk baring tu..

hb sis low x? klu sy mcmtu sbb hb low..penat jgk asyik tercungap je..nk buat kje pun xde mood.

sama sis, dengan kaki bengkak ye..kadang2 boleh jadi marah bila berdiri lama2😅

8 bln sma la. naik tangga paling penat . rsa tk ckup nfs

normal la tu dah 8 bulan kan. bukan 8 minggu.