Normal ke 34weeks bby kurang sngt gerak..nak boleh cukup 10 pun susah😩mlm aktif pulopt🥺

Aisyah0223

4 Các câu trả lời

kena kejut jugak bangun. dulu penat dk goncang perut🥺🥺🥺 pasang music ke, baca quran bagi bb dgr suara ibu, cakap² dgn dia, minum air manis yg berais, aiskrim ke.

sy 36w3d siang kena kjut dlu bru gerak...klo x takkan gerak, mlm aktif btul, kita nk tnda dlm buku pink pun risau🥲

2y trước

tuhla sis..kadang2 kejut pun xgerak tu yg risau😩

normal jh mgo ruang rahim kito koho sepit kea . jd ruang baby nk gerok tu kure

normal