air ketumban 35week

air ketumban saya 9 jaa ..saya dah 35week ..risaunya apa perlu saya makan yaa nk bagi air ketumban banyak#firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

mcm saya haritu last tinggal 9 je pastu checkup hospital mcm biasa lps tu terus kne tahan wad sebab air ketuban tinggal 5 je . sblm ni saya try amalkan mkn tembikai dgn air kelapa setiap hari tpi infex kt saya tk menjadi pun 😂 . alhamdulillah da bersalin da 4/8 haritu 34weeks 3days

6mo trước

infex tu apa

try makan buah tembikai..tp jangan byk2 kang terlebih pulak

1y trước

nak kena mkan hari2 kaa?? .