37w5days

Air ketuban dah pecah tapi jalan masih tak terbuka lagi. Warded dah 3 hari. Ada suggestion tak nak bagi jalan terbuka. Senaman dh mcm2 buat🤣🤣😮‍💨 ada yg cakap air ketuban sy bnyak sngat #firstmom

2 Các câu trả lời

Sama kes saya 2 hari warded jln tak buka. Nk induce kali ke 3 doktor kata takperlu boleh try bersalin tp last2 ceaser jgk sbb jln buka 6cm je dlm 12 jam

Skrang ini duk umah ke hospital

2y trước

takut baby lemas dlm rahim awak. sbb air ketuban awak dh pecah. takut baby terberak dlm rahim awak. dan mcm2 kemungkinan lain lagi. doctor xnk ada risiko lain2. sbb tu decide nk ceaser awak.